Skip to content
Societate

Posturi medicale avansate, amplasate de ISU Bucureşti-Ilfov în curtea interioară a spitalelor Universitar şi „Sf. Pantelimon” pentru a creşte capacitatea de preluare a pacienţilor

ISU Bucureşti-Ilfov

Câte un post medical avansat, cu zonă de triaj şi de tratament, a fost amplasat de ISU Bucureşti-Ilfov în curtea interioară a spitalelor Universitar şi „Sf. Pantelimon”, pentru a mări capacitatea de preluare a pacienţilor, în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în Capitală, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a Spitalului Universitar de Urgenţă şi a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacităţii de preluare şi îngrijire a pacienţilor.

ISU Bucureşti-Ilfov

„Măsura este necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei”, a arătat ISU Bucureşti-Ilfov. Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *