Skip to content
Sport

Potec: David Popovici a reuşit ceva extraordinar. Sunt sigură că va reuşi să câştige multe medalii în această vară

FACEBOOK

Campioana olimpică şi preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, a declarat, marţi dimineaţă, că David Popovici a reuşit ceva extraordinar şi că sigur va mai câştiga medalii în această vară.

„David este la prima participare, a reuşit ceva extraordinar. El a avut anul trecut un an foarte greu, în care a trebuit să se califice la JO, apoi a mers la Europenele de juniori, la Tokyo. Noi cei din lumea înotului ne-am dat seama de capacităţile lui şi David a avut ieri o zi extraordinară. Sunt sigură că va reuşi să câştige multe medalii în această vară, mai sunt campionate europene şi mondiale. David este pregătit, este un sportiv tânăr. A ales să nu înoate la 400 metri liber, fiind la prima participare. Se reface repede şi acum demonstrează ce a pregătit zi de zi pentru a-şi face ţara mândră. Putem să ne gândim foarte departe cu David”, a declarat Potec la Digi24.

Sportivul David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta.

Popovici a terminat seria de calificare pe primul loc, cu 46.70 secunde, cel mai bun timp din calificări.

Semifinalele sunt programate în această seară, de la orele 19:26 şi 19:31, ora României.

Luni,  David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

David şi-a „spulberat” adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *