Skip to content
Opinii & Analize

Povestea drogurilor care nu există

„Un bărbat drogat din București s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii. Cum a fost salvată în ultimul moment” este titlul care ascunde scenariul unui film foarte bun. Din păcate, e o știre recentă, din România, unde drogangeala a devenit o banalitate la știri.

„Femeia a sunat la 112 și a povestit că, după o ceartă cu bărbatul, acesta a a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, dupa care s-a urcat la volan și a pornit într-o direcție necunoscută”. De peste 10 ani, numărul incidentelor violente generate de consumul de droguri crește, iar forțele de poliție dedicate rămân la fel de mici, paupere și prost pregătite.

„Operatorul STS a transmis apelantei un link de localizare, astfel ca s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de autoturism, în condițiile în care femeia a cerut ajutor când era deja în portbagajul mașinii”. Ăsta e momentul în care trebuie să mulțumim celor două puștoaice violate și omorâte de dementul din Caracal, că dacă nu dădea chix STS-ul atunci dădea acum, cu tipa asta.

„Traseul a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranță publică și rutieră aflate în serviciu. Un echipaj al Brigazii Rutiere a observat autoturismul, oprit pe un câmp. Polițiștii s-au apropiat de mașină și au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului, iar din portbagaj au auzit țipetele unei persoane. Au intervenit, reușind eliberarea acesteia „. Punem pariu că nici un politician n-o să zică nimic, azi, despre eroismul polițiștilor?

„La scurt timp, polițiștii l-au găsit și pe agresor, în apropiere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultat 0,31 mg/l și cu aparatul DRUGTEST rezultatul fiind pozitiv la cocaină”. Și gata. Pe bune e gata, când te prinde spart, tras sau fumat, poliția nu e deloc interesată de unde ai cumpărat drogurile. Îți ia permisul și cam aia e.

Te duci acasă, iei ceva și mai nasol și o mai comiți o dată. Nu pe carosabil, ci pe trotuar. Stai liniștit, nici un politician nu o să abordeze subiectul, mulți dintre ei fac același lucru. Dar nu pe trotuar, ci acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *