Skip to content
Politică

Povestea neștiută a familiei Geoană. Cum a câștigat prezidențialele în România

" "

În emisiunea „Acasă la oamenii realității” de duminică seara, la postul de televiziune Realitatea TV, au fost invitați senatorul Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO) și soția acestuia, Mihaela Geoană.

Astfel, senatorul a vorbit, în exclusivitate, despre secretul echilibrului din familia Geoană și cum a reușit să câștige alegerile prezidențiale din 2009 în România.

„Nu regret nicio secunda faptul că i-am spus Mihaelei, atunci, acele vorbe tandre. Este vorba de firea pe care o ai și educația pe care o primești. Pentru că, până la urmă, ideea asta e că a face politică înseamnă să dai pe bandă minciuni fabricate sau ceea ce spun consultanții sau ceea ce e bine să spui că așa dă bine la televizor, cred că sunt momente de acel gen când, până la urmă, adevăratul suflet îl rupe pe fiecare dintre noi. Eu zic că uneori e mai bine să fii tu însuți și să ai o candoare pe care unii o numesc naivitate decât să fii ipocrit. Solomon Marcus spunea că din înfrângere și din succes înveți cel mai mult”, a adăugat Mircea Geoană

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *