Skip to content
Opinii

Povestea reală a asasinilor lui Liviu Dragnea: i-am găsit pe killeri

marinela anghelus editorial

Miroase a sfârșit, a sfârșit de epocă Liviu Dragnea.

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, pare să fie prins – dacă ne uităm la furtuna pornită chiar în interiorul formațiunii politice la conducerea căreia se află -, într-o luptă din care cu siguranță va ieși șifonat. Revolta tot mai aprigă și mai mare, iscată chiar de pașii dictatoriali făcuți de acesta, va avea să pună capăt, chiar în următoarele zile, carierei politice a celui mai puternic om din România.

Liderul PSD se află în situația în care, ceea ce părea în trecut ușor de stăpânit, astăzi, este aproape imposibil de evitat.

Aflat într-un război de amploare cu nimeni altul decât cel mai bine cotat social-democrat, edilul Capitalei Gabriela Firea, izbit de o scrisoare menită să scoată la iveală adevăratele frământări din rândul celor mai mulți PSD-iști (și aici mă refer la scrisoarea senatoarei Ecaterina Andronescu) și pus în fața a tot mai multor reacții de contestare a sa, Liviu Dragnea își dă seama că zilele în fruntea celui mai mare partid din România îi sunt numărate.

Asemenea unui om disperat care încearcă până în ultima clipă să își negocieze viața și cariera politică, Liviu Dragnea încearcă să poarte negociere, să ofere funcții…să se scape mai întâi pe el. Însă, dacă într-un vechi editorial afirmam că, să îl dai  jos pe Liviu Dragnea de pe scaunul care s-a așezat confortabil în urmă cu 3 ani de zile pare greu și aproape imposibil, astăzi pot afirma cu tărie că scaunului de pe care Liviu Dragnea încă dictează, i s-au rupt două picioare.

Conducerea tiranică de care Liviu Dragnea s-a folosit pentru a-și pune la capăt propriile ambiții, l-au făcut pe liderul Camerei Deputaților să își sape propria groapă, pe marginea căreia stau acum mai mulți PSD-iști, gata să se pregătească de înmormântarea politică a acestuia. Că va fi azi, că va fi mâine, nu ne rămâne decât să vedem, însă, având în vedere evoluțiile de pe scena politică românească, va fi cu siguranță.

P.S: Am aflat! Dragnea are dreptate! Este urmărit de ”asasini”, ”asasinii politici” ai carierei sale: PSD-iștii din propriul partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *