Povestea TRAGICĂ a unei fetițe din Gaza găsită moartă. Copila de 6 ani a implorat trei ore să fie salvată

Sursa foto: The Times of Israel

Hind Rajab, o fetiță palestiniană în vârstă de 6 ani, a implorat trei ore să fie salvată. Ea și familia ei au fost prinse sub focul soldaţilor israelieni în Fâşia Gaza. De altfel, micuța implorase ajutor în timp ce în spatele ei răsunau focuri de armă.

Ea a fost găsită de rude, moartă, abia după 12 zile de la incident, potrivit Reuters. Lângă rămășițele fetiței au fost găsite cadavrele a cinci membri ai familiei sale şi a doi lucrători de ambulanţă care se duseseră să o salveze.

Societatea Semilunii Roșii din Palestina a acuzat armata israeliană că a ţintit în mod deliberat ambulanţa, pe care o trimisese la faţa locului, după ce a petrecut trei ore la telefon cu Hind Rajab.

Membrii familiei au găsit trupul lui Hind, împreună cu cele ale unchiului şi mătuşii sale şi ale celor trei copii ai lor, într-o maşină aflată în apropierea unui sens giratoriu din suburbia Tel al-Hawa din oraşul Gaza, a raportat agenţia oficială palestiniană de ştiri Wafa.

Imaginile filmate de Al Jazeera de la faţa locului păreau să arate ambulanţa la doar câţiva paşi de maşina în care se afla familia, o Kia Picanto neagră, avariată şi plină de găuri de gloanţe.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: