Skip to content
Politică

Povețele lui Sorin Oprescu pentru Victor Ponta: Să nu uiţi să fii de partea celor cârmuiţi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a ținut să îi atragă atenția președintelui PSD, Victor Ponta, ca în momentul în care ajunge în funcția de președinte să nu îi uite pe cei care l-au ales. Primarul Oprescu a mai declarat că că România are nevoie de un „altfel” de preşedinte, exprimându-şi convingerea că Victor Ponta este „omul care trebuie” pentru această funcţie.

„România are nevoie de un altfel de preşedinte, care să-şi iubească ţara şi poporul, un preşedinte cu echilibru şi înţelepciune, bun simţ, educat şi care să înţeleagă nevoile semenilor săi. (…) Eu unul am credinţa certă, fără dubii, că Victor Ponta este omul care ne trebuie şi în general ţara are nevoie (…)Să nu uiţi când vei ajunge la conducerea acestei ţări, când vei depune jurământul, (…) călăuza să-ţi fie – să fiu mereu de partea celor cârmuiţi”, a afirmat Sorin Oprescu, la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie, de pe Arena Naţională.

Primarul general a catalogat lansarea candidaturii lui Ponta drept începutul unui nou drum. „Nu este o simplă lansare de candidat, este mult mai mult, este ziua unui început de nou drum corect, sănătos, concret şi adevărat spre o Românie puternică, dezvoltată şi demnă, o Românie aşa cum merită să fie şi aşa cum şi-o doresc toţi cetăţenii de bună credinţă”, a adăugat Oprescu.

El a arătat că nu vorbeşte în calitate de primar general, medic sau om politic, ci ca un simplu cetăţean şi că, deşi în România în ultimii 25 de ani s-au realizat multe lucruri, ţara noastră este încă departe de ceea ce ar trebui să fie.

Primarul Capitalei a susţinut că ceea ce este mai trist şi mai dureros este existenţa unei societăţi dezbinate şi dominate de cinism, de interesul individual sau de grup în detrimentul interesului general.

„Nu se mai poate continua aşa, avem nevoie de un suflu nou, decizii concrete, reconciliere naţională. Există un potenţial enorm în România”, a declarat el.

Oprescu a subliniat că victoria adevărată pentru Victor Ponta va fi la sfârşitul mandatului de la Cotroceni, dacă va fi ales preşedinte.

„Când câştigi alegerile nu aceasta va fi victoria. Victoria adevărată va fi peste 5 sau 10 ani, la sfârşit de mandat, când nu i-ai dezamăgit pe cei care te-au ales şi pe cei care nu te-au votat”, a spus primarul Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *