Skip to content
Politică

Poziția lui Dragnea, în pericol? Cine este noul rival în cursa pentru șefia PSD

twitter.com

Partidul Social Democrat va organiza, pe 10 martie, un Congres extraordinar, în cadrul căruia membrii delegați ai formațiunii politice vor alege noua conducere. Anunțul a fost făcut de actualul lider al social-democraților, după reunirea Biroului Permanent al PSD, ocazie cu care un alt membru a anunțat că se va înscrie în cursă.

Mai precis, este vorba despre Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, care în ultima ședință a Comitetul Executiv (CEx) l-a contestat pe Liviu Dragnea, conform Antena3.ro. Președintele CJ Vrancea și-a exprimat intenția de a candida, afirmând că în 2015 nu a candidat întrucât avea un dosar. Acum, afirmă Oprișan, și-a dovedit nevinovăția.

„Să vedem ce stabilim în organele statutare ale Partidului Social Democrat, în Biroul Permanent. Nu am candidat în anul 2015 la congres pentru că am spus foarte clar că nu candidez pentru că am un dosar, e dosaul meu, nu este dosarul partidului. De data asta, pentru că am demonstrat întregii națiuni că sunt nevinovat și că nu am nicio legătură cu ceea ce mi-au fost aduse ca și acuzații, vă spun cât se poate de clar că eu candidez la o funcție de conducere în PSD”, a spus Marian Oprișan.

Liviu Dragnea spunea că la acest congres va cere şi un vot de reconfirmare a sa în funcţia de preşedinte al partidului, iar colegii pot face şi alte propuneri pentru ordinea de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *