Skip to content
Politică

Ultima oră PPDD denunță protocolul cu PSD la nivel parlamentar. EXCLUSIV reacția lui Daniel Fenechiu. Ce i-a determinat să ia decizia aceasta

Pe surse au apărut informații potrivit cărora PPDD denunță protocolul cu PSD la nivel parlamentar.

Contactat de PSnews.ro liderul deputaților PPDD, Daniel Fenechiu, ne-a transmis că a revenit în funcția de lider al deputaților PPDD, confirmând totodată denunțarea protocolului cu PSD la nivel parlamentar.

„Da ( n.r. dacă a revenit în funcția de lider al deputaților PPDD). 

Da, s-a decis doar la nivel parlamentar să se denunțe protocolul cu PSD. Asta nu înseamnă că grupul PPDD este opac la o posibilă colaborare cu orice formațiune politică din Parlamentul României, inclusiv cu PSD-ul.

Grupul parlamentar este disponibil ca în interesul electoratului care a trimis în parte fiecare membru al grupului în Parlament, să aibă discuții cu orice forță politică din Parlament pe baza unui proiect serios, iar în situația în care apreciază că acel proiect este în interesul electoratului în general, al românilor, atunci cu siguranță vom susține acele proiecte care generază lucruri bune pentru români”, a declarat Daniel Fenechiu.

Întrebat dacă în cazul unei moțiuni de cenzură, în primăvara anului 2015, ar putea forma o majoritate cu PNL-ul, Daniel Fenechiu a transmis că este prematur să se pronunțe asupra acestui fapt.

„Este prematur să mă pronunț asupra unei probleme pe care nu am discutat-o în interiorul grupului. Fără îndoială, în ipoteza în care va exista o moțiune de cenzură, grupul va analiza atât moțiune de cenzură cât și implicațiile și prin vot membrii grupului vor decide care este soluția de urmat.

Mișcare din grup nu este în mod obligatoriu, cum încearcă unii să o prezinte, o mișcare anti- PSD. Menirea grupului PPDD nu este să lupte cu PSD-ul, menirea grupului PPDD este să reprezinte interesele electoratului care l-a trimis în Parlament.”, ne-a transmis Daniel Fenechiu.

Întrebat de motivul care i-au determinat să denunțe protocolul cu PSD-ul, Daniel Fenechiu a afirmat că protocolul cu PSD-ul era un protocol anacronic și că niciun proiect legislativ propus de PPDD nu a avut susținerea PSD-ului.

„Protocolul cu PSD-ul era un protocol anacronic. În primul rând el a fost încheiat fără consultarea grupului parlamentar și pe de altă parte nu a produs nicio consecință în ceea ce privește colaborarea parlamentară.

Niciun proiect legislativ propus de PPDD nu a avut susținerea PSD-ului. Parlamentarii PPDD nu își doresc să devină o anexă nici a PSD-ului, nici a altcuiva, iar în ipoteza în care un grup politic, că este la guvernare sau este în opoziție, își dorește o colaborare cu PPDD, aceasta trebuie să fie la vedere, să fie la onestă și mai ales, trebuie să fie respectată”, a punctat liderul deputatților PPDD, Daniel Fenechiu, pentru PSNews.ro

 

3 comentarii la “Ultima oră PPDD denunță protocolul cu PSD la nivel parlamentar. EXCLUSIV reacția lui Daniel Fenechiu. Ce i-a determinat să ia decizia aceasta

  1. Si pe astia ii doare in…de cei care traiesc din munca lor.Astia care vin la Bucuresti doua zile pe saptamana sunt plosnitele nationale pe care trebuie sa le purtam in carca si ne sug sangele.Ia uite unde a ajuns neispravitul de Fenechiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *