Skip to content
Politică

PPE intervine în scandalul Ponta- ofițer acoperit

Dezvăluirea lui Traian Băsescu cum că Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit al SIE în perioada 1997- 2001 nu a produs controverse doar în  Româniaci ci și la Bruxelles, în rândul PPE.

Mai exact, președintele PPE, Joseph Daul, a scris un mesaj pe Twitter prin care îi cere premierului Victor Ponta „să clarifice urgent” acuzaţiile venite din partea lui Traian Băsescu, potrivit cărora ar fi fost ofiţer acoperit al SIE.

„Victor Ponta trebuie să clarifice urgent acuzaţiile potrivit cărora a fost agent acoperit al SIE. Poporul român are dreptul să ştie adevărul”, a scris Daul pe Twitter.

Marți, premierul Victor Ponta a declarat că președintele a spus luni seara doar minciuni. Întrebat dacă este ceva adevărat din tot ceea ce a zis șeful statului, Ponta a răspuns negativ: ”Nu. Sunt doar minciuni”.

”Am înțeles ca aseară (n.r. – luni seara) domnul președinte Băsescu și-a continuat atacurile la adresa candidaților. După 10 ani în care am văzut interesele sale, azi mai sunt 33 de zile din aceasta tragedie. Orice va spune și va face în aceste 33 de zile este un exemplu de ce nu va trebui sa fac eu ca președinte. Dacă domnia sa a incalcat, nu stiu, in vreun fel legea, eu nu m-am uitat, dar daca e o incalcare a legii sigur ca vom cere sa fie sanctionat. Dar pana atunci cele 33 de zile trebuie sa aratam ca noi putem sa fim altfel si ca Romania poate sa fie altfel dupa acesti 9 ani si 11 luni de calomnii de mizerii de atacuri sub centura. După ce am terminat facultatea am respectat legea. Eu nu va pot explica decat faptul ca dl Basescu se exprima intr-un mod total inacceptabil pentru un presedinte in funcție la adresa tuturor contracandidatilor doamnei Udrea. Este dreptul domniei sale de a sustine pe cineva. Faptul ca foloseste institutia de presedinte pentru a sustine un candidat este evident un mod de a nu te comporta ca presedinte si va asigur ca atunci cand voi fi presedinte poate fi schimbat. Cu toata deschiderea  vă spun că azi o sa ma rog si pentru Băsescu care este extrem de tulburat si frământat”, a transmis marți Victor  Ponta.

5 comentarii la “PPE intervine în scandalul Ponta- ofițer acoperit

  1. Deci clar „Alegerile din Romania” fac primele pagini si in Europa! Rusinea asta cine o suporta??? Noi? Sau voi, cei de la conducere???

  2. VAI–ce grija a cazut pe capul simpaticului domn –mai asteapta putin ,ca acusi vine MONICUTA cu trotineta–e mai usor de transportat . Ma mira lipsa dumneavoastra de informatii—THE INTERNATIONAL SPACE STATION– a transmis informatii din GARA DE NORD –inca inainte de 1989 .

  3. AM AJUNS DE RASUL CELORLALTI DIN CAUZA CA VA BATETI PE CIOLAN NU VA MAI AJUNG CASELE MASINILE SI CONTURILE DIN BANCA ?????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *