Prahova: 11 bărbaţi, membri ai unor familii rivale, au fost reţinuţi

Poliția. News.ro
Sursă foto: News.ro

Poliţiştii prahoveni care cercetează mai multe persoane implicate în scandaluri produse pe stradă, la Ploieşti, au reţinut 11 suspecţi, membri ai unor familii rivale, care s-au bătut în repetate rânduri pe stradă, în Ploieşti, folosind bâte, săbii, topoare, macete, dar şi arme de foc. Cei 11 sunt cercetaţi pentru producerea a două astfel de bătăi în cursul lunii trecute, una având loc într-un parc, alta chiar în centrul oraşului. Miercuri, procurorul de caz va decide dacă cere mandate de arestare preventivă pe numele acestora.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, poliţiştii au reţinut 11 bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, implicaţi în scandaluri produse pe stradă, în municipiul Ploieşti. Suspecţii sunt cercetaţi pentru infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi distrugere. Ei vor fi prezentaţi Parchetului pentru dispunerea altor măsuri preventive.
Cei 11, membri ai lumii interlope, care fac parte din două familii care se duşmănesc, fuseseră ridicaţi marţi şi duşi la audieri, în urma a 16 percheziţii făcute în Ploieşti şi  în comunele Păuleşti şi Târgşoru Vechi.
Bărbaţii sunt suspectaţi că, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, în jurul orei 02.00, au tulburat grav ordinea şi liniştea publică, după ce s-au încăierat în stradă, în cartierul din zona de vest a Ploieştiului. Concret, în jurul orei 2:00, membrii a două familii s-au luat la bătaie într-un parc, folosind bâte, săbii, topoare, macete, dar şi  arme de foc, în scopul intimidării reciproce. În timpul scandalului, caroseria unui autoturism a fost distrusă.
Câteva zile mai târziu, în 25 septembrie, în jurul orei 06.00, membri ai aceloraşi familii s-au  întâlnit în zona centrală a municipiului Ploieşti, unde, cu ajutorul obiectelor contondente, au distrus caroseria unui alt autoturism.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: