Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: A fost reluată activitatea Serviciului de Înmatriculări. Cât au de așteptat viitorii șoferi pentru programarea online

Facebook
" "

Prefectura Prahova anunță că începând cu ora 13.00 a fost reluată activitatea la Serviciul de Înmatriculări. Astfel, programul cu publicul se va derula, astăzi, până la ora 19.00, transmite observatorulph.ro.

În ceea ce privește examenul pentru obținerea permisului auto, acesta este suspendat în Prahova începând de luni, 25 ianuarie.

" "
" "

Potrivit autorităților, de vină pentru această situație ar fi mai mult probleme tehnice apărute la nivel central.

Comunicatul Prefecturii Prahova:

„Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astazi, 26.01.2021, activitatea la sala de examen în vederea susținerii probei teoretice este suspendataă, candidații se vor reprograma online începând cu data de 27.01.2021.

Cetățenii care au fost programați în vederea depunerii dosarelor de înmatriculare, în data de 25.01.2021, se vor putea prezenta începand cu data de 27.01.2021, fară programare online, iar cei care au fost programați în vederea obtinerii autorizațiilor de circulație provizorie se vor reprograma online începând cu data de 27.01.2021.

Punctul de lucru al S.P.C.R.P.C.Î.V. PRAHOVA, situat în municipiul Câmpina este închis temporar în data de 26.01.2021”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *