Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Adolescentul care a folosit un pistol cu bile cu care a împuşcat în cap doi băieţi de 16 şi 17 ani, arestat preventiv

Facebook

Adolescentul în vârstă de 15 ani implicat în conflictul care a avut loc, marţi, pe o stradă din Ploieşti şi în urma căruia doi tineri de 16, respectiv 17 ani, au ajuns la spital, împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile, a fost arestat preventiv. Decizia poate fi contestată.

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti au decis, miercuri, emiterea unui mandat de arestare pe numele tânărului care a folosit un pistol cu bile cu care a împuşcat în cap alţi doi adolescenţi.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a sesizat instanţa de judecată, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a informat, miercuri seară, Poliţia Judeţeană Prahova.

Tânărul este cercetat pentru infracţiuni de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

În incidentul în urma căruia doi băieţi au ajuns la spital, împuşcaţi în cap, au fost implicaţi alţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *