Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident rutier. Asistenta a fost rănită, iar pacienta a fost preluată de altă autosanitară şi dusă la spital

captura

O ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova a fost implicată într-un accident, miercuri seară, pe o stradă din oraşul Urlaţi, unde autospeciala care se afla în misiune s-a ciocnit cu un autoturism. În urma accidentului, asistenta medicală a fost rănită. Pacienta cu care maşina se îndrepta către spital a fost preluată de altă autospecială sanitară, potrivit news.ro.

Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Prahova, accidentul a avut loc pe strada Griviţei din oraşul Urlaţi, după ce ambulanţa care transporta un pacient către municipiul Ploieşti s-a ciocnit cu un autoturism.

”În urma impactului celor două autovehicule, ambulanţa a fost proiectată în peretele stradal al unei locuinţe”, precizează poliţiştii.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova au declarat că autospeciala se deplasa spre Spitalul Judeţean Ploieşti şi transporta o pacientă în vârstă de 77 de ani, preluată de la Spitalul din Urlaţi cu suspiciune de accident vascular cerebral. În urma accidentului, bolnava nu avea semne traumatice vizibile, aceasta fiind preluată de o altă ambulanţă trimisă la locul accidentului.

Asistenta medicală care făcea parte din echipajul de pe ambulanţă, în vârstă de 39 de ani, a suferit un traumatism cranio/facial, plagă linguală, traumatism de coloană cervicală, traumatism umăr drept, traumatism lombar drept, traumatism la glezna stângă, fiind transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Ambulanţierul a refuzat transportul la spital, la fel alte două femei implicate în accident. Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a aut loc accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *