Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Bărbat atacat de urs în zona împădurită de la marginea oraşului Breaza

digi24.ro

Un bărbat a fost atacat de un urs, sâmbătă seară, în zona împădurită din oraşul prahovean Breaza. El a suferit traumatisme multiple n zona capului şi a feţei, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Tot sâmbătă seară, autorităţile au anunţat că emit mesaj Ro Alert privind prezenţa unui urs în oraşul Comarnic.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:00, în zona împădurită de la marginea oraşului Breaza, anunţă Jandarmeria Prahova. Un echipaj de jandarmi a intervenit şi a asigurat zona până când bărbatul a fost preluat de o ambulanţă.

Conform oficialilor Serviciului de Ambulanţă judeţean Prahova, victima are 58 de ani şi în urma atacului a suferit un traumatism cranio facial cu plagă occipitală, precum şi multiple plăgi faciale. El era conştient, iar după ce a fost stabilizat a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, transmite sursa citată de News.ro.

Tot sâmbătă seară autorităţile din judeţul Prahova au fost anunţate de prezenţa unui urs în oraşul Comarnic, în zona Podul Lung, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţând emiterea unui mesaj de avertizare a populaţiei cu privire la prezenţa animalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *