Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Colegiul „Regina Maria” din Ploiești, care are peste 1.500 de elevi, trece la scenariul roşu după mai multe cazuri de COVID-19 la angajaţi şi copii

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Colegiul Naţional „Regina Maria” – fostul Liceu Pedagogic din Ploieşti, unitate şcolară care are peste 1.500 de elevi şi zeci de angajaţi -, intră, începând de miercuri, în scenariul roşu, urmând a efectua cursuri exclusiv online la toate clasele, după apariţia de îmbolnăviri la copii şi la angajaţi ai şcolii.

Decizia privind modificarea scenariului de funcţionare al Colegiului Naţional ”Regina Maria” a fost anunţată părinţilor marţi seară, în contextul în care a fost confirmat un patrulea caz de infectare cu SARS-CoV-2 la elevi şi angajaţi.

" "
" "

Astfel, un profesor de la şcoala primară, dar şi un angajat din rândul personalului nedidactic sunt printre cei confirmaţi.

Unitatea şcolară deschisese anul şcolar în scenariul galben, iar anterior cursurile se desfăşuraseră în baza scenariului roşu în anumite clase, unde apăruseră cazuri izolate.

Judeţul Prahova a înregistrat, conform raportării pentru 24 de ore transmise marţi de către autorităţi, 132 de cazuri noi, opt fiind constatate la copii şi adolescenţi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *