Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Constantin Grigore este noul director interimar al CSM Ploiești

OBSERVATORULPH

Constantin Grigore, fost consilier local PNL în perioada 2018-2020, va fi detașat director la CSM Ploiești, potrivit observatorulph.

În prezent, acesta ocupă funcția de consilier personal al primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici.

Absolvent al Facultății Management Financiar -Contabil, Grigore își propune refacerea bazelor sportive din Ploiești.

Reamintim că astăzi aleșii locali au fost convocați la ședință extraordinară, unicul proiect de pe ordinea de zi fiind stabilirea unei noi proceduri și a unor noi criterii pentru organizarea concursului pentru ocuparea postului de director la CSM Ploiești.

Postul de director la Clubul Sportiv Municipal Ploiești este vacant din octombrie 2020. La acea dată, Ștefan Grozea și-a înaintat cererea de încetare a contractului de muncă, cu acordul părților, începând cu 1 octombrie.

Postul de director va fi ocupat în urma unui concurs la care se vor putea înscrie numai candidații cu o vechime în specialitatea ocupării funcției de minim 7 ani.

Mai mult, doritorii unui astfel de post trebuie să aibă studii universitare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – în ramuri precum: științe – științe juridice/științe administrative/științe economice/știința sportului și educației fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *