Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Focare de COVID-19 la Poliţia locală Plopeni şi la o grădiniţă din Ploieşti

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Mai mult de jumătate dintre angajaţii Poliţiei Locale a oraşului prahovean Plopeni sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, conform datelor centralizate de autorităţile din judeţ. De asemenea, trei dintre salariaţii unei grădiniţe cu program prelungit din Ploieşti au fost diagnosticaţi cu COVID-19, printre ei numărându-se una dintre femeile care prepară mâncarea copiilor, potrivit news.ro.

La Poliţia Locală Plopeni, şase dintre angajaţii instituţiei au avut teste pozitive la COVID-19. Iniţial a fost diagnosticat unul dintre angajaţii instituţiei pentru ca o zi mai târziu analizele să indice prezenţa bolii pentru alţi cinci. Cei şase sunt izolaţi la domiciliu.

" "
" "

Spaţiile în care funcţionează Poliţia Locală Plopeni au fost dezinfectate, iar activitatea instituţiei a fost reorganizată, fiind asigurată de către angajaţii care nu au fost infectaţi.

Focar de COVID-19 este şi la o grădiniţă cu program prelungit din Ploieşti, unde trei dintre cei 18 angajaţi sunt infectaţi. Printre cei trei  se numără una dintre bucătăresele care prepară mâncarea copiilor, iar celelalte două bucătărese fiind considerate, conform anchetei epidemiologice, contacţi direcţi ai femeii şi fiind carantinate la domiciliu.

Activitatea unităţii de învăţământ este suspendată de mai multe zile.

1 comentariu la “Prahova: Focare de COVID-19 la Poliţia locală Plopeni şi la o grădiniţă din Ploieşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *