Prahova: Incendiu la locomotiva unui tren de călători/ Pasagerii au ieşit din vagoane şi nu sunt persoane rănite

pompieri-112
Sursă foto: Facebook

Un incendiu a izbucnit, vineri, la locomotiva unui tren de călători, în comuna Tinosu din judeţul Prahova, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Pasagerii au ieşit singuri din vagoane şi nu sunt persoane rănite.

ISU Prahova a anunţat că se acţionează pentru lichidarea unui incendiu produs la locomotiva unui tren Regio de călători în comuna Tinosu, aflată pe ruta Ploieşti-Bucureşti, halta Prahova.

”S-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu pulbere (azot) şi un echipaj SMURD. Călătorii s-au autoevacuat, nu există victime. De asemenea, nu putem aproxima numărul de călători deoarece, până la sosirea echipajelor, cei mai mulţi au părăsit locul evenimentului”, a explicat sursa citată.

Incendiul este localizat.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: