Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Maraton al vaccinării pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti

news.ro

Primăria Ploieşti anunţă că, vineri, de la ora 14,00, va da startul unui maraton al vaccinării anti-COVID-19, care se va desfăşura până duminică, la ora 20,00, pe stadionul „Ilie Oană” din oraş.

În cadrul acestei acţiuni, doritorii vor fi imunizaţi cu serul de la Pfizer. „Programul evenimentului va fi non-stop, implicit pe timpul nopţii, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acestei acţiuni vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer. Menţionăm că pot să solicite vaccinarea împotriva COVID-19 cetăţenii care au împlinit vârsta de minim 16 ani.

Pentru persoanele sub 18 ani este necesar un acord scris al unui părinte sau al tutorelui legal. (…) Acţiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare şi creşterea gradului de imunizare împotriva COVID-19„, precizează Primăria Ploieşti într-un comunicat.

Derulată sub motto-ul „Start către o viaţă normală”, campania „Maratonul Vaccinării” va permite celor care doresc să se imunizeze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

1 comentariu la “Prahova: Maraton al vaccinării pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *