Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Patru arme letale şi peste 1.600 de elemente de muniţie deţinute ilegal, depistate de poliţişti

b1.ro

Patru arme letale şi peste 1.600 de elemente de muniţie deţinute ilegal au fost indisponibilizate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliţiei Române, în urma unei percheziţii care a avut loc în judeţul Prahova, scrie News.ro.

La data de 17 iulie 2019, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Poliţiştii au vizat documentarea activităţii unui bărbat, de 65 de ani, din Ploieşti, bănuit că ar deţine ilegal arme şi muniţii letale”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartuşe şi 1.000 de proiectile metalice.

Armele şi muniţiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *