Prahova: Percheziţii într-un dosar privind furtul a 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator

Masină de poliție / Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţiştii prahoveni efectuează, marţi dimineaţă, percheziţii într-un dosar privind furtul a 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, descinderile au loc în judeţul Prahova şi într-o comună din judeţul Dâmboviţa, trei persoane urmând să fie duse la audieri.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 6 – 29 august 2023, persoanele bănuite ar fi sustras, în mod repetat, din incinta unei societăţi comerciale, 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 68.000 de euro”, arată anchetatorii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, informează agerpres.ro.

Activitatea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi de cel al Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL