Prahova: Primarul oraşului Slănic, reclamat la Poliţie în urma unei altercaţii cu o fostă candidată

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Primarul oraşului prahovean Slănic, Daneluş Costea (PSD), a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce s-a certat în public cu o femeie, fostă candidată pentru funcţia de edil. Scandalul dintre cei doi a pornit de la un loc de parcare, iar în momentul în care femeia a vrut să filmeze discuţia cu edilul, acesta a devenit violent şi a lovit telefonul femeii.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic, la data de 6 iunie a.c., au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată de către un bărbat. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au constat faptul că între un bărbat de 63 de ani, angajat al unei instituţii publice şi o femeie de 35 de ani ar fi existat o discuţie în contradictoriu. Ulterior, femeia ar fi încercat să surprindă discuţia cu ajutorul unui telefonului mobil, moment în care bărbatul ar fi lovit dispozitivul, acesta căzând în interiorul autoturismului în care se afla aceasta. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă şi distrugere”, informează, joi după-amiază, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că implicaţi în scandal sunt primarul oraşului, Daneluş Costea şi o femeie, care a vrut să candideze la Primăria Slnic, însă s-a retras.

Femeia susţine că edilul i-a spart telefonul, totul petrecându-se sub privirile copilului ei. Ea a declarat că incidentul a început în momentul în care înregistra cum maşina primarului şi cele ale unor apropiaţi ai acestuia erau parcate neregulamentar. Incidentele între edil şi femeia au continuat şi în prezenţa Poliţiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: