Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Primarul Ploieștiului are un nou consilier personal pe probleme economice. Vine de la Curtea de Conturi

observatorulph
" "

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, are, începând de miercuri, 3 februarie 2021, un consilier pe probleme economice, Pelea Aurona Marta. Aceasta și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul Curții de Conturi, potrivit observatorulph.

Într-un comunicat de presă al primăriei este menționată și următoarea declarație a primarului Volosevici:

" "
" "

Protecția banilor publici este o prioritate pentru Municipiul Ploiești. Am luat decizia de a include, în echipa mea de consilieri, oameni profesioniști cu experiență importantă în domeniile lor de activitate.

Este o onoare pentru mine că, doamna Pelea Aurona Marta a decis să se alăture echipei mele de lucru în cadrul administrației ploieștene, urmând ca, prin experiența dumneaei profesională să ne sprijine în gestionarea, într-un mod corect și performant, a resurselor financiare ale bugetului municipiului Ploiești, în concordanță cu reglementările legale în vigoare”.

Săptămâna trecută, Primăria Ploiești anunța că Volosevici are un nou consilier pe probleme de sănătate, în persoana Marianei Câju.

Aceasta ia luat locul lui Sîmpălean Dan Ștefan, numit în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești, până la scoaterea la concurs a acestui post.

Potrivit unui comunicat al primăriei, Câju Mariana, are experiență în administrația publică, dar și în managementul unităților sanitare, fiind mai mulți ani consilier județean și ocupând funcții în comisiile de specialitate ale Consiliul Județean Brașov.

De asemenea, a deținut și funcțiile de vicepreședinte și de președinte interimar al Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *