Skip to content
Societate

Prahova: Trafic restricţionat pe DN 1, Centura Ploieşti Vest, după ce un tânăr de 22 de ani s-a aruncat din maşina în care se afla / Motivele gestului, încă necunoscute

Inquam Photos / Alex Nicodim

Traficul rutier este restricţionat, luni, pe DN 1, Centura Ploieşti Vest, după ce un tânăr de 22 de ani s-a aruncat din maşina în care se afla. El a fost rănit şi primeşte îngrijiri medicale, potrivit news.ro.

Centura Vest Ploieşti, la kilometrul 64+500 metri, un tânăr în vârstă de 22 ani, pasager dreapta faţă, din motive necunoscute s-ar fi aruncat din autoturismul în care se afla. Acesta este asistat medical la faţa locului”, a transmis IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că şoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti – Braşov pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 – Centura Vest Ploieşti, la kilometrul 64+500 metri, un bărbat de 22 ani, pasager dreapta faţă, s-a aruncat din autoturismul în care se afla”, a transmis, luni, Centrul INfotrafic.

Sursa citată a precizat că tânărul este rănit, urmând a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti – Braşov, desfăşurându-se pe cea de-a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *