Skip to content
" "
Coronavirus

Prahova: Un bărbat de 33 de ani şi o tânără de 19 ani, suspectaţi de infectare cu coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o tânără în vârstă de 19 ani, ambii din judeţul Prahova, sunt suspectaţi de infectare cu coronavirus, autorităţile aşteptând rezultatele analizelor. Tânăra s-a aflat în perioada 21- 24 în Italia, dar avea simptome înainte de plecarea din ţară.

Avem aproximativ 200 de persoane în autoizolare voluntară la domiciliu şi 2 cazuri suspecte. Este vorba despre un bărbat de 33 ani, aflat în autoizolare care a acuzat dureri musculare, fără febră sau alte simptome şi o domnişoară de 19 ani, plecată în Italia în perioada 21-24 februarie, cu simptome dinainte de plecare”, a declarat, joi, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, desemnat să comunice datele oficiale pe tema virusului.

" "

De la ambele persoane au fost recoltate analize şi au fost trimise la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Pacienta suspectă de infectare cu COVID-19 şi care a fost în Italia este internată la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aflată într-o clădire separată de sediul principal al spitalului şi destinată special bolnavilor presupus contagioşi, scrie News.ro.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *