Skip to content
Prahova Știri locale

Prahova: Un bărbat din maşina căruia se auzeau alarme antiaeriene a fost amendat cu 3.000 de lei

Facebook

Un bărbat din comuna prahoveană Valea Călugărească, din maşina căruia se auzeau alarme antiaeriene, a fost amendat de poliţişti cu suma de 3.000 de lei.

Conform datelor comunicate, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP), poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărească au fost sesizaţi, vineri seară, despre faptul că, dintr-un autoturism care circulă pe raza comunei, se aud alarme antiaeriene.

În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări pe raza de competenţă, depistând autoturismul în cauză, fiind condus de un bărbat care asculta muzică cu caracter alarmant, specific situaţiilor de urgenţă, la un nivel ridicat. Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Călugărească„, precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 61/1991 privind nerespectarea normelor de convieţuire socială şi a ordinii şi liniştii publice.

Surse judiciare au precizat că persoana în cauză a fost amendată cu 3.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *