Skip to content
Politică

Prăpăd în Teleorman: zeci de gospodării sunt în continuare sub ape

a1.ro

Prăpăd în Teleorman: zeci de gospodării sunt în continuare sub ape. Pompierii din judeţ, sprijiniţi de cei din Bucureşti, Giurgiu şi Argeş au reuşit să evacueze, un ultimele ore, apa din sute de case şi gospodăririi afectate de inundaţii, însă în cursul nopţii a continuat să plouă, astfel încât zeci de curţi si mai mulţi kilometri de drumuri sunt în continuare sub ape, duminică.

Astfel, potrivit celui mai recent bilanţ dat publicităţii duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Teleorman, mai multe localităţi sunt in continuare afectate de inundaţii, duminică dimineaţă, pompierii din judeţ şi echipe de intervenţie de la ISU Bucureşti Ilfov, Argeş şi Giurgiu acţionând în continuare pentru evacuarea apelor din case, curţi şi de pe drumuri.

Cea mai afectată este comuna Ţigăneşti, potrivit News.ro, unde în continuare sunt inundate 49 de case, 32 de anexe gospodăreşti şi 200 de curţi. În comuna Poroschia, în satul Calomfireşti, apa acoperă 120 de curţi şi grădini, iar 20 de anexe gospodăreşti sunt inundate, în timp ce în satul Poroschia sunt in continuare afectate de viituri opt curţi şi şapte anexe gospodăreşti. De asemenea, sunt afectate de inundaţii şi localităţile Orbeasca şi Izvoarele. La Izvoarele, apa a fost evacuată din zonele inundate, iar duminică zeci de pompieri continuă să acţioneze la Ţigăneşti şi Poroschia, unde este nevoie de evacuarea apei din curţi.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *