Skip to content
Politică

Preda, tranșant după dezvăluirile făcute de foștii angajați ai Corinei Crețu: „Să plece!”

Europarlamentarul Cristian Preda a comentat, joi, dezvăluirile apărute privind la echipa comisarului european Corina Crețu, potrivit cărora aceasta și-ar fi trimis angajații să îi facă cumpărături, să îi spele rufele și să îi plimbe rudele cu mașina.

Citește și: Corina Crețu, acuzată de angajați că îi punea să îi spele rufele și să îi plimbe rudele cu mașina

În același timp, Cristian Preda a subliniat că el nu a fost de acord cu această numire a lui Crețu la Comisia Europeană.

„Era evident că doamna Crețu nu poate să facă față acestor solicitari legate de postul de comisar. A fost un aranjament făcut de Ponta. E o foarte apropiată prietenă a Dacianei. Victor Ponta și-a bătut joc de interesele României și a numit-o pentru că e prietenă cu soția lui. E o rușine pentru România și am cerut ca ea să demisioneze. Cred ca după ziua de azi nu mai are loc în Comisia Europeană”, a declarat Preda.

Totodată, Preda a explicat că au mai fost scandaluri, dar „niciodată atât de jenante pentru un membru al Comisiei”.

„Ar trebui să plece imediat și România să desemneze pe altcineva”, a subliniat Preda, potrivit b1.ro. 

1 comentariu la “Preda, tranșant după dezvăluirile făcute de foștii angajați ai Corinei Crețu: „Să plece!”

  1. … Declaratie halucinanta a lui Cristian Preda: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral” …
    Pentru asta nu se pleaca acasa, mai basistule ? Eu zic asa, sa o iei tu, intelectualule parat, de mana pe Cretu si pe Macovei si sa plecati toti unde veti vedea cu ochii, ca ati facut neamul asta de rusine si ocara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *