Skip to content
Politică

Predoiu îi răspunde dur lui Frunzăverde. Ce sfaturi îi dă liderului PNL

Cătălin Predoiu, prim- vicepreședintele PDL, i-a răspuns astăzi lui Sorin Frunzăverde, după ce acesta l-a ironizat că ar fi un candidat ”zecimal”.

Conflictul între cei doi lideri ACL a pornit de la faptul că Sorin Frunzăverde și-a exprimat susținerea pentru Corina Crețu în subiectul nominalizării pentru poziția de comisar european.

CItește și: Frunzăverde, atac dur la adresa lui Cătălin Predoiu

”Nu vreau să transform o furtună într-un pahar cu apă, într-un război. Adversar este domnul Ponta, nu altcineva. Declarația domnului Frunzăverde nu a fost deloc inspirată. (…) Este ridicolă reacția domnului Frunzăverde. Când vorbește cu mine, domnul Frunzăverde vorbește cu un membru al PDL, care are în spate niște voturi. Îl invit pe domnul Frunzăverde la gânduri mai pașnice și la unele mai războinici împotriva domnului Ponta, acolo e mai labil”, a precizat Cătălin Predoiu la dcnews.

”Domnul Frunzăverde nu are monopolul declarațiilor privind politica externă. Dacă s-ar fi ținut mai strâns legătură între liderii Alianței ACL nu ar fi apărut acest defasaj”, a mai explicat Predoiu.

1 comentariu la “Predoiu îi răspunde dur lui Frunzăverde. Ce sfaturi îi dă liderului PNL

  1. Acest–candidat zecimal–vorba lui FRUNZA—chiar crede ca din simpla marioneta poate juca in LIGA MARE .Atacul neinspirat la unul dintre GREII un fel stapanul INELELOR -II va fi fatal ca om politic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *