Skip to content
Politică

Predoiu acuză Guvernul de minciună

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a lansat un nou atac la adresa Guvernului Ponta. Acesta a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, că revizuirea deficitului la 1% pentru „discrepanțe istorice” înseamnă că Guvernul a mințit. Acesta a mai adăugat că actualul Executiv va intra în istorie cu brandul „Corupție, Incompetență și Minciună”.

„Dacă FMI cere revizuirea deficitului la 1% pentru “discrepanţe istorice”, înseamnă, politicos spus, că Guvernul Ponta a minţit. Ruperea acordului cu FMI, dacă se produce, va fi probabil ultimul act major de guvernare al Guvernului Ponta. Acesta va intra în istorie cu brandul “Corupţie, Incompetenţă şi Minciună”, a scris Predoiu pe Facebook.

Reamintim că FMI a solicitat vineri în cadrul negocierilor purtate cu Guvernul un deficit de 0.9%.

3 comentarii la “Predoiu acuză Guvernul de minciună

  1. Nu mai spune tu, cel cu prune in gura!
    Nu este destul cati stapani avem? De ce ne mai trebuie un jug? De ce nu explica PDL-ul ce a facut cu banii luati de la FMI (vreo 20 de milioane euro), pe care acum trebuie sa-i returneze guvernul Ponta?

  2. Romania are cea mai mare crestere economica din UE pentru al doilea an consecutiv… Afirmatia nu apartine doar guvernului Ponta si INS-ului ci si Eurostatului… Intr-o tara normala, cu un popor normal, avand o astfel de certificare nimeni nu ar mai crede minciunile lui Basescu, Iohannis si alti slugoi basisti ca cei din PNL si PMP…

    http://www.dcnews.ro/eurostat-romania-cea-mai-mare-crestere-economica-din-ue-in-trimestrul-iii_461487.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *