Skip to content
Politică

Predoiu, atacuri în cascadă la Ponta: „După ce s-a rugat…”

Premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, continuă șirul atacurilor la adresa prim-ministrului Victor Ponta.

Astfel, acesta acuză că „după ce s-a rugat de firmele de consultanţă şi de experţii independenţi să-i încropească un Cod Fiscal, Ponta le întoarce serviciul: distrugerea profesiilor liberale, baza clasei de mijloc, prin impozitarea lor retroactivă, fapt care va conduce la falimentarea multor firme mici şi mijlocii şi pierderea a mii de locuri de muncă”.

„După ce s-a rugat de firmele de consultanţă şi de experţii independenţi să-i încropească un Cod Fiscal, Ponta le întoarce serviciul: distrugerea profesiilor liberale, baza clasei de mijloc, prin impozitarea lor retroactivă, fapt care va conduce la falimentarea multor firme mici şi mijlocii şi pierderea a mii de locuri de muncă. În plus, măsurile de impozitare retroactivă vor conduce la un val de procese care vor aglomera instanţele şi se vor solda cu pierderi şi daune financiare pentru Guvern, adică pentru contribuabil. Guvernul Ponta a devenit treptat un guvern în care stupiditatea se întrece cu abuzul, iar amândouă cu corupţia. Aşa-i când guvernezi fără un proiect de ţară şi un model propriu de dezvoltare”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina de socializare.

2 comentarii la “Predoiu, atacuri în cascadă la Ponta: „După ce s-a rugat…”

  1. Inteleg ca atunci cand a semnat legalitatea taierii salariilor si impozitarea pensiilor, ca si atunci cand a numit-o pe Bica la ANRP, Predoiu a facut-o conform proiectului de tara al lui Basescu ! Mai Cacataline, ia spune-ne tu noua ce proiect de tara ascunzi tu in sasaiala ta acum ? Ca poate e la fel ca atunci, macar sa stim ce ne asteapta daca vii tu la putere. Bine, ca nu ai cum sa vii tu iar, asta e alta discutie. Deocamdata eu zic sa te antrenezi pe tusa ca si Dinamo pentru Liga Campionilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *