Skip to content
Politică

Predoiu avertizează: Toader a aprins fitilul unei bombe

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a taxat dur  deciziile ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind Ministerul Public şi DNA, afirmând că nu a dat „drumul ghilotinei”, însă prin acţiunile sale a „aprins fitilul unei bombe„, arătând că PSD ar putea recurge la acest pas cu o nouă ocazie.

Acesta a afirmat că : „Toader e mai şmecher decât pare. N-a dat drumul ghilotinei, dar a aprins fitilul unei bombe. A întins scutul nuclear peste Guvern.Unii aşteptau astāzi o ghilotinā ministerialā peste capetele parchetelor. Eu am spus de ieri (vezi interviu 22) cā nu va cere revocarea. Şi aşa a fost. Dar, atenţie! Toader e mai şmecher decat pare. N-a dat drumul ghilotinei, dar a aprins fitilul unei bombe. De ce? Pentru cā a spus douā lucruri: 1. Nu revoc, pentru cā nu e oportun; 2. Procurorii nu pot ancheta guvernul pentru emiterea de acte normative,” precizează politicianul pe pagina personală de Facebook.

El afirmă că astfel a fost „amorsată o bombă” pentru că „ce nu e oportun azi, poate fi oportun mâine„, iar în cazul unei noi OUG 13 se va cere revocarea dacă procurorii se sesizează din nou.

În alte cuvinte, Toader Tudorel Ministrel tocmai a întins un scut nuclear peste Guvernul Pesedel. Şi nu e scutul de la Deveselu”, scrie Predoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *