Skip to content
Politică

Predoiu continuă șirul atacurilor la adresa lui Ponta: „Un om depăşit de evenimente”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu continuă șirul atacurilor la adresa premierului Victor Ponta, printr-un nou mesaj transmis pe pagina de socializare.

Astfel, Cătălin Predoiu a afirmat, astfel, că „sindicatele sunt mai deștepte decât Guvernul Ponta”.

Mesajul liderului liberal vine după ce mai mulți angajați ai companiei Dacia au ieșit în stradă, joi, nemulțumiți fiind de faptul că se pierd contracte foarte avantajoase pentru că țara noastră nu beneficiază de o infrastructură adecvată.

„Sindicatele sunt mai deştepte decât Guvernul Ponta. Iată de ce am construit programul de guvernare în dialog cu sindicatele, mediul de afaceri şi societatea civilă. Sindicaliştii de la Dacia Renault au demonstrat ieri la Pitesti o clarviziune economică mai mare decât a Premierului Ponta. Ei, spre deosebire de Ponta, au înţeles că economia nu poate funcţiona fără investiţii în infrastructură. Ce-a înţeles Premierul Ponta? Să mintă, să ameninţe sindicaliştii şi să jignească opoziţia. Un om depăşit de evenimente. Bravo, băieţi!”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina de socializare.

1 comentariu la “Predoiu continuă șirul atacurilor la adresa lui Ponta: „Un om depăşit de evenimente”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *