Skip to content
Politică

Predoiu denunţă un „asasinat” al Guvernului: Vrea să renunţe la cota unică de 16%!

epochtimes-romania.com

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a anunțat marți seară că PSD intenționează să renunțe la cota unică de 16% și a pus accentul pe faptul că țara ar trebui să se implice pentru împiedicarea luării unor astfel de măsuri.

„PSD, în ciuda minciunilor sfruntate proferate de toţi liderii săi, începând cu domnul Dragnea şi terminând recent cu domnul Grindeanu, şeful Guvernului, are intenţia să renunţe la cota unică de 16% care, vă readuc aminte, este un succes al Alianţei DA, al partidelor care au format Partidul Naţional Liberal nou. Este, dacă vreţi, singura cale prin care românii care muncesc au căpătat ceva prosperitate, au avut acces la un trai mai bun, şi-au clădit o speranţă pentru ei şi pentru copiii lor. (…) Din păcate, în România, din cauza prea multor politici de stânga, inclusiv când la Guvern au fost partide de dreapta, nu avem alte mijloace de propăşire decât rezultatul direct al muncii; noi nu avem bursă, nu avem piaţă de capital organizată, nu avem fonduri de investiţii în care românul să-şi pună acolo rezultatul muncii lui şi să-l multiplice”, a spus Cătălin Predoiu în cadrul unui discurs susținut la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Prahova.

Mai mult, liberalul a precizat că trebuie să ne gândim la niște metode pentru a împiedica aceste măsuri să se desfășoare, potrivit B1.ro

„Ei bine, PSD, repet, în ciuda minciunilor sfruntate şi ale şefului PSD şi ale şefului de Guvern, are această intenţie. I-a ieşit porumbelul pe gură domnului Daniel Constantin acum vreo trei săptămâni. I-a tras Dragnea o smetie, a tăcut din gură, dar acum două, trei zile a mai vorbit cineva. Şi eu doresc să pun în vedere PSD-ului să nu îşi bată joc de românii care muncesc şi vă chem să fim uniţi în acest demers. Vrem să fie alături de noi clasa de mijloc şi antreprenorii? Foarte bine, acesta este un moment foarte bun. Trebuie să gândim toate, toate metodele de luptă politică parlamentară şi extraparlamentară să împiedicăm renunţarea la cota unică”,  a apus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *