Skip to content
Politică

Predoiu, despre candidatura lui Meleșcanu: Schimbă tabla de șah a prezidențialelor

Într-un interviu acordat ziare.com, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat că intrarea lui Meleșcanu în cursa pentru Cotroceni „schimbă tabla de șah a prezidențialelor”.

„Cred ca intrarea lui Teodor Melescanu a luat prin surprindere cativa strategi ai jocului, desi semnele au fost lansate inca din ianuarie. Melescanu schimba tabla de sah a prezidentialelor, prin expertiza pe care o arunca in joc. De aceea, redevine esentiala prestatia candidatilor si strategia de campanie. 

Sunt convins ca Iohannis va convinge si strategia noastra va fi castigatoare. Sa nu uitam ca beneficiaza de un atu in materie de campanie pe care altii nu il au: Vasile Blaga si expertiza sa de organizator”, a transmis Cătălin Predoiu. 

Întrebat dacă e corect  saltul lui Teodor Meleșcanu direct de la sefia SIE in candidatura, Cătălin Predoiu a transmis că acesta trebuie să explice semnăturile.  

„Teodor Melescanu trebuie sa explice semnaturile, e important de stiut, dar e greu de atacat pentru acest salt cat timp exista precedent asemanator. Cel mult, ne putem pune problema sa fie ultima intrare din servicii direct la varful politicii, sa impunem o perioada de carantina legala inainte de a intra in politica. Dar e o tema de viitor, eventual”, a mai declarat Cătălin Predoiu.

2 comentarii la “Predoiu, despre candidatura lui Meleșcanu: Schimbă tabla de șah a prezidențialelor

  1. ,,, Vasile Blaga si expertiza sa de organizator”. Pai Blaga se lauda doar cu victoriile lui Basescu, ca el, pe persoana fizica, nu a castigat niciodata nimic ! Adica pentru Basescu avea expertiza, dar pentru el nu, zice deontologul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *