Skip to content
Politică

Predoiu, dezlănțuit la adresa lui Ponta. Ce noi acuze grave îi aduce „Guvernului Fâs”

" "

Premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, a lansat un atac virulent la adresa prim-ministrului Victor Ponta, în cadrul unui mesaj postat pe pagina de Facebook.

Astfel, Predoiu transmite ironic faptul că „marea relaxare fiscală anunţată de Ponta pentru Aprilie s-a transformat într-un mare fâs, pe care îl sifonează uşor-uşor Teodorovici la televizor, să nu se observe”. 

" "
" "

„Ponta îl trimite pe Vâlcov să anunţe marea relaxare cu reducere TVA din Aprilie. Lumea rămâne uimită. PNL cere calcule şi negocieri. Ponta strâmbă superior din nas, culege aplauze în platouri TV prietene, unii oameni de afaceri dau să-l creadă şi-l laudă.

Între timp, Vâlcov intră la apă, cu tot cu tablouri. PNL iese cu program de guvernare cu TVA redus din ianuarie 2016, după ce face calcule serioase. Ponta râde de noi şi-i dă înainte cu TVA redus din Aprilie.

Între timp, FMI şi Comisia fac ceva calcule, nu le iese la socoteală. Ponta mută reducerea TVA la 20 la sută în ianuarie 2016, exact ca în programul PNL, de care râdea. Vicepreşedintele Comisiei europene, Dombrovskis, vine la Bucureşti, cu calculele, şi-i stinge în direct la TV lumina în Palat lui Ponta: Codul e în răspărul politicilor europene de reducere a fiscalităţii muncii, iar nu a consumului. Ponta tace mâlc.

PNL cere în continuare negocieri. Ponta jigneşte Opoziţia şi minte cu neruşinare că nu vrea reducerea TVA.

Plecat urgent la Washington, Teodorovici descoperă America, adică adevărul despre prostiile pe care şeful său intenţiona să le facă.

Gogoaşa lui Ponta cu Codul Fiscal intră la apă chiar şi în ochii propriilor miniştri. Teodorovici declară acasă că trebuie făcute „verificări tehnice” la Codul Fiscal şi că „sunt unele întârzieri” cu reformele structurale.

Azi, Teodorovici ne informează la TV că impozitul pe dividende nu se mai elimină, pentru că nu vor comisiile de specialitate din Parlament. Comisii controlate de Ponta, bineînțeles.

Măi băieţi, de ce nu spuneţi adevărul? De ce minţiţi?

Ce să facem, bărbaţi de stat, nu glumă, ai lui Ponta! Marea relaxare fiscală anunţată de Ponta pentru Aprilie s-a transformat într-un mare fâs, pe care îl sifonează uşor-uşor Teodorovici la televizor, să nu se observe.

Guvernul Ponta – guvernul Fâs”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina de Facebook.

" "

1 comentariu la “Predoiu, dezlănțuit la adresa lui Ponta. Ce noi acuze grave îi aduce „Guvernului Fâs”

  1. Asa ! Si…??? Care-i …spilu`? Tu, mai sasaila ce-ai fi facut in locul lui Ponta ? Sunt convins ca….nimic, pt a avea bani sa poti „mentine” macar…. retrocedarile – nu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *