Skip to content
" "
Politică

Predoiu dezvăluie adevăratul motiv pentru care Nicușor Dan a refuzat alianța cu PNL: S-a împiedicat în faptul că proiectul USB nu este exclusiv…

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a fost prezent, joi seară în platourile emisiunii Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea.

Predoiu a reamintit obiectivele sale la nivelul Primăriei și a declarat că prin sprijinul PNL, un partid puternic care este in curs de reformare, aceste obiective vor putea fi implementate: „Bucurestiul are nevoie de un primar general sprijinit de un partid puternic. Daca noi credem ca lucrand intr-un coltisor al CGMB poti sa castigi…PNL are o baza solida in alegerile locale si generale. PNL este o formatiune plitica ce trece prin doua etape simultane. Este si un proiect de reforma interna. Am fost sprijiniti sa inoim listele in proportie de 80%. Acest start fara precampanie ne-a obligat la un ritm accelerat. O campanie pentru PMB se reduce la trei lucruri: sa explici oamenilor in ce stadiu este traficul, educatia, sanatatea. Proiectele de trafic sunt la un stadiu deplorabil. Doi este sa spui ce vrei sa faci. Al treilea lucru este sa explici ce poti sa faci, cu ce poti sa vii in serviciul bucuretsenilor. Ne-a sprijinit si dl Busoi si alti candidati care au lucrat la aceasta campanie electorala.”

" "

Intrebat de ce nu a unificat votul pe dreapta intre PNL, USB si ALDE și dacă a găsit ppiedici in posibila alianta cu aceste partide, Catalin Predoiu a spus: „S-a impiedicat in faptul ca proiectul USB nu este exclusiv focalizat pe PMB. Tinta secunda sunt parlamentarele. In negocierile purtate ni s-a spus foarte clar acest lucru. Eu am spus: E posibil ca mergand in paralel sa ne blocam reciproc. Mi-a dat un raspuns deconcertant: „La urma urmei nu tin neaparat sa fiu primar general, a spus domnul Nicusor Dan”. Eu am intrat determinat sa castig PMB. Propunerea pe care i-am facut-o a fost una a partidului. Nu am decis eu. A fost o propunere foarte serioasa, a fost implicata si doamna presedinta Gorghiu. Raspunsul a venit foarte rapid: Nu, clar, indiferent ce se intampla, cum arata sondajele, eu nu ma retrag. Daca dansul pretinde…de ce nu si-a luat acest angajament. Sociologii spun ca baza de la care se porneste e gresita. Al 2-lea sondaj CATI e facut la fel fara rigoare. Eu am incredere in votul bucurestenilor. Am explicat clar cele 3 lucruri. Am o viziune pentru Bucuresti care imbraca toate aceste sectoare. Am experienta sa conduc o administratie locala care insumeaza aproape 20 000 de oameni. Alta e sa intri in groapa cu lei, sa te lupti cu ei. Eu am un partid in spate care se reformeaza si doamna Firea are un partid in spate, dar care nu se reformeaza. Si dl Oprescu a avut intentii bune, dar anturajul… Noi avem toate garantiile sa nu se mai faca astfel de greseli.”, a declarat Catalin Predoiu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *