Skip to content
Politică

Predoiu, discuții cu Ana Birchall la preluarea Ministerului Justiției: Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”

" "

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu afirmă că a discutat marţi mai multe ore cu predecesoarea sa, Ana Birchall, despre priorităţile Ministerului Justiţiei şi că urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. El precizează şi că a discutat deja cu conducerea CSM şi cu procurorul general interimar, scrie News.ro.

Ieri am discutat câteva ore bune cu doamna Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la primirea-predarea ministerului.

" "
" "

Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere”, afirmă Predoiu într-o postare pe Facebook.

El precizează că a avut deja discuţii telefonice cu preşedintele CSM, vicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, ”pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei”.

În zilele următoare, noul ministru al Justiţiei va avea discuţii cu compartimentele interne ale Ministerului şi cu instituţiile din raza de competenţă a Ministerului Justiţiei, începând cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Agenţia Naţională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcţia Naţională de Probaţiune şi continuând cu toate celelalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *