Skip to content
Politică

Predoiu explică pozele Alinei Bica cu Elena Udrea de la Paris

Prezent într-o emisiune televizată la Digi24, premierul desemnat al ACL, Cătălin Predoiu și-a exprimat punctul de vedere privind imaginile cu Elena Udrea și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, de la Paris.

Pozele care le înfățișau pe Elena Udrea și Alina Bica la Paris sunt caracterizate de Cătălin Predoiu ca fiind unele „bizare”, dar „prin ele însele n-ar fi constituit un capăt de țară, dacă nu s-a dovedit că erau legate și de alte lucruri pe care până la urmă procurorii le-au adus la lumină. Procurorii știu de fapt care sunt dedesubturile întregii afaceri și urmează să dovedească. Dar pune încă o dată problema limitei dintre justiție și politică”, a admis fostul ministru.

„Textul de lege lasă o marjă de interpretare cu privire la obligația de rezervă a unui magistrat în ceea ce privește comportamentul, limbajul, relațiile pe care le are și până la urmă fiecare trebuie să cântărească. Dar trebuie să fie o rezervă”, a arătat Cătălin Predoiu.

„E foarte greu să decodezi toate aceste conexiuni din viaţa privată a unui magistrat. (…) Arbitrul aici este persoana implicată. Trebuie să ştii ce vrei şi ce pericole te pasc”, a explicat prim-vicepreședintele PNL. „Şi atenţie la anturaj, care te poate scoate din decor instantaneu!”, a mai avertizat fostul ministru al Justiției.

Întrebat dacă știa de prietenia Alinei Bica cu Elena Udrea, Cătălin Predoiu a afirmat că „prietenie e mult spus. În Guvern, toată lumea relaționa. Dna Bica era practic ședință de ședință în Guvern”, a menționat Cătălin Predoiu.

Predoiu a precizat de asemenea că se așteaptă ca în săptămânile care urmează acest efort de finalizare a marilor dosare de corupție să continue. E foarte bine!”.

3 comentarii la “Predoiu explică pozele Alinei Bica cu Elena Udrea de la Paris

  1. Dar de prietenia lui cu Udrea nu spune nimic, dl. Predoiu?Bica nu era cumva secretar de stat la ministerul condus de Predoiu atunci cand s-au facut golaniile la ANRP?

  2. predoiule, pina sa ajungi si tu la cascaval, poate ne spui cu cine esti preten si pe unde mergi cu ei…asta sa nu avem surprize. hai pa prunisoara !

  3. Bizanteria consta in faptul ca acele poze facute la comanda lui Woodrea erau sa o santajeze pe Bica in cazul in care ar fi incercat sa iasa din haita. in fericire pentru noi, Bica era in atentia DNA asa ca santajul lui Nuty a mers pe dos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *