Skip to content
Politică

Predoiu îl acuză pe Ponta de jocuri privind nominalizarea la funcţia de Comisar European

Cătălin Predoiu a reacționat după ce Victor Ponta a confirmat faptul că există două propuneri pentru postul de comisar european din partea României. După ce colega sa de alianță, Alina Gorghiu, i-a cerut lui Victor Ponta să anunțe care e cea de-a doua nominlizare, Predoiu atrage atenţia asupra faptului că desemnarea unui Comisar European din partea ţării noastre nu e o joacă la îndemâna premierului Ponta.

‘Se întâmplă ceva ciudat cu nominalizarea propunerii noastre pentru Comisar European. Dr. Ponta vorbeşte despre o a doua nominalizare, însă persoana respectivă nu a fost audiată în Parlament’, spune Cătălin Predoiu.

Democrat-liberalul arată că o asemenea iniţiativă va crea probleme de imagine României în rândul tuturor aliaţilor strategici.

‘Dr. Ponta a cedat fără luptă portofoliul Agriculturii (Cioloş), pentru a impune nominalizarea omului său. Dr. Ponta vrea să facă din nominalizarea Comisarului o armă politică personală pe care să o joace în Prezidenţiale’, a conchis Cătălin Predoiu.

1 comentariu la “Predoiu îl acuză pe Ponta de jocuri privind nominalizarea la funcţia de Comisar European

  1. Dar pe ala care si-a vandut partidul, prietenii si demnitatea ca sa-si faca nevasta vicepresedinte a P.E. , nu-l intreaba nimic Dr. Predoiu ??? Ca e pe la ei prin ograda, daca nu cumva doarme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *