Skip to content
Politică

Predoiu îl ia la întrebări pe Dragnea: cetățenii români au dreptul să afle!

NineO`Clock.ro

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal Cătălin Predoiu a comentat, duminică, pe pagina personală de Facebook, decizia liderului PSD, Liviu Dragnea, de a convoca Parlamentul în sesiune extraordinară.

”L.Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară. Tudose a anunțat că ar fi vorba de o lege privind fuzionarea ELCEN cu RADET. Înclin să cred că poate fi vorba și de ceva mai serios ținut deocamdată în secret. De aceea, îl întreb public pe L.Dragnea câteva lucruri:
Intenționează să propună un proiect de lege privind crearea Fondului Suveran de Investiții acum în sesiunea extraordinara? A avut discuții pe această temă, recent, în Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discuții și ce a hotărât să facă în urma lor? Este adevarat ca a avut discuții și pe teme de Justiție și ce a hotărât în urma lor? În Fondul Suveran ar urma să intre, conform declarațiilor anterioare ale lui L.Dragnea, acțiuni ale statului la cele mai profitabile societăți de stat. 
Publicul din România, cetățenii români, au dreptul să afle răspunsurile la aceste întrebări”, scrie Predoiu pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *