Skip to content
Politică

Predoiu încă i-o coace lui Ponta. Noi precizări despre moțiunea de cenzură din toamnă

Intr-o interventie telefonică de miercuri seara, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea”, moderată de Lavinia Șandru, la postul de televiziune Realitatea Tv, premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu,  a adus noi critici guvernului condus de Victor Ponta și a vorbot despre eventualitatea unei moțiuni de cenzură în toamnă.

Astel, întrebat dacă elementele lipsă la capitolul promisiuni îndeplinite vor fi folosite într-o eventuală motiune de cenzura in toamna, prim-vicepreședintele PNL a răspuns spunând că „o motiune de cenzura ar constata doar inexistenta guvernului Ponta”

E inca vacanta parlamentara. La momentul potrivit vom discuta in PNL acest subiect, dar cred ca acest subiect poate sa fie o baza da analiza pentru orice are argumente care vor sta la baza unei viitoare motiuni de cenzura. In acest moment tara nu mai este guvernata, o motiune de cenzura ar constata doar inexistenta guvernului Ponta. 

Vom putea avea mari surprize la aceasta motiune de cenzura, eu cred in rationalitate politica si am incredere in experienta parlamentarilor de a identifica momentele cheie. Faptul ca nu se ma absorb fondurile europene, ca inestitorii nu mai dau drumul la proiecte, ca exista neincredere din partea partenerilor nostri internationali, mie imi arata ca acest guvern nu mai are sevă politică. Acest guvern nu mai poate guverna tara.”, a declarat Cătălin Predoiu.

1 comentariu la “Predoiu încă i-o coace lui Ponta. Noi precizări despre moțiunea de cenzură din toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *