Predoiu intervine în problema Lukoil

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu considera ca scandalul Lukoil este „o manevra tipica de destabilizare a economiei unui stat” si ii solicita ministrului de Externe Titus Corlatean sa il convoace pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti din cauza declaratiilor facute pe acest subiect.

„Crivatul care a maturat estul Ucrainei adie si in Romania, prin cazul Lukoil. Este o manevra tipica de destabilizare a economiei unui stat. Rusia sa nu se comporte cu Romania ca un ‘stat racket’ si sa respecte interesele noastre. Este o conditie nenegociabila pentru o relatie bilaterala corecta”, a declarat Catalin Predoiu, pentru jurnalistii ziare.com

Catalin Predoiu a mai spus ca in acest context, „Victor Ponta demonstreaza inca o data ca este o piatra de moara atarnata de gatul Romaniei”.

„Principala datorie a premierului este sa apere interesele nationale, nu cele electorale personale. Victor Ponta sa lase justitia in pace, sa-l trezeasca din somn pe ministrul Corlatean si sa-l convoace pe ambasadorul Rusiei, care s-a implicat public in cazul Lukoil, pentru a gasi o solutie care sa respecte interesele Romaniei si justitia romana”, a mai cerut Catalin Predoiu sefului Executivului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL