Skip to content
Politică Video

Predoiu lămurește misterul. Ce a stat în spatele reacției controversate față de tandemul Sava-Piedone EXCLUSIV (VIDEO)

Cătălin Predoiu, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului București este invitatul ultimei ediții a interviurilor PSnews.ro .

Astfel, în cadrul interviului acordat Psnews.ro, liberalul a explicat ce a stat în spatele reacției neașteptate în cadrul unei emisiuni televizate la postul TVR 1.

CITIȚI ȘI: Predoiu, reacție neașteptată în direct față de tandemul Sava-Piedone

Totodată, Cătălin Predoiu a demontat toate zvonurile în ceea ce privește o posibilă cârdășie cu tandemul Sava-Piedone, susținând că: „Nu, eu nu eram. Atenţie! E greşeală”.

(7:43- 9:45)

Dan Bucura: Mda. V-am urmărit ultima apariţie TV. Aţi avut o reacţie pe care comentatorii au decriptat-o în două feluri: unii au spus că a fost o reacţie nervoasă, alţii că a fost o strategie de campanie. Hai să explicăm foarte pe scurt: vi s-a arătat o poză… Domnul Turcescu, un contracandidat al dumneavoastră, v-a arătat o poză în care eraţi dumneavoastră, domnul Piedone şi domnul Sava.

Cătălin Predoiu: Nu, eu nu eram. Atenţie! E greşeală. Erau doi candidaţi, nu era o poză.

Dan Bucura: Corect. Aţi luat acea poză şi, de faţă cu telespectatorii care se uitau live, aţi rupt-o. În ce cheie să decriptăm? Chiar a dumneavoastră, ca să nu ascultăm părerile împărţite…

Cătălin Predoiu: Bineînţeles. În primul rând, faptul că eram cât se poate de calm şi relaxat o pot dovedi imaginile care au fost luate în direct. În al doilea rând, n-a fost nicio strategie; a fost un gest spontan, pentru că am realizat un lucru: indiferent cât de mult aş povesti faptul că în Partidul Naţional Liberal s-a decis de acel gest al domnului Sava, ştiţi cum e: o imagine face cât o mie de cuvinte.

Dan Bucura: Aţi anticipat şi următoarea întrebare, că vă rugam să comentaţi…

Cătălin Predoiu: E o vorbă: o imagine face cât o mie de cuvinte. Sau, dacă vreţi să intelectualizăm puţin, Iorga spunea: „O călătorie face cât trei biblioteci citite”. Şi atunci, mi-am dat seama că, indiferent cât răspund eu în două minute şi ce vorbe voi folosi, rămâne imaginea şi nu transmit mesajul cu informaţia reală, corectă – şi anume, că acel gest a fost dezavuat de Partidul Naţional Liberal. Deci trebuia un gest, o altă imagine care să fie contrapusă imaginii pe care o prezenta domnul Turcescu uşor incorect, pentru că dânsul ştia foarte bine care a fost poziţia partidului. Şi atunci, nu i-am smuls poza din mână; i-am cerut frumos fotografia, dânsul mi-a oferit-o şi i-am răspuns cu acel gest care să fie clar: că ne-am disociat de acea acţiune de campanie pe care a făcut-o colegul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *