Skip to content
Politică

Predoiu, noi critici la adresa lui Ponta: Este incredibil, scandalos şi inacceptabil

Faptul că Guvernul a redus bugetul Direcției Naționale Anticorupție a produs o întreagă isterie. Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a spus că această măsură este ”incredibilă, scandaloasă şi inacceptabilă”.

”Este incredibilă, scandaloasă şi inacceptabilă poziţia Premierului Ponta, care a tăiat bugetul DNA. Este o acţiune deliberată de blocare a DNA, a Justiţiei în general. Dacă premierul Ponta vrea să sprijine Justiţia şi anticorupţia, măreste bugetul DNA, dacă vrea să fie un stâlp al corupţiei, taie bugetul DNA. Baronii politici anchetaţi de DNA au devalizat bugetul statului, în timp ce DNA a adus sau poate aduce la buget sute de milioane de euro din confiscări şi popriri. Ce face premierul Ponta? Subminează DNA, tăindu-i bugetul! Opţiunea făcută de premier e clară: pentru corupţie, împotriva DNA. Premierul are o atitudine clară de răzbunare pe DNA pentru anchetele pe care le-a făcut şi le are în curs. Este încă un motiv pentru care ar trebui să plece din fruntea Guvernului României, cu guvern cu tot”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

1 comentariu la “Predoiu, noi critici la adresa lui Ponta: Este incredibil, scandalos şi inacceptabil

  1. Taci mai din gura, ca si asa au bani prea multi. Dar nu se blocheaza o institutie fara cativa leuti, si in afara de asta, inteleg ca de fapt nu s-a micsorat, s-a marit. Asa ca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *