Skip to content
Politică

Predoiu, nou apel împotriva lui Victor Ponta: „Trebuie să ne pregătim!”

" "

Premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, a transmis, joi, în cadrul unui mesaj publicat pe pagina sa de socializare, că liberalii se află într-o muncă permanentă de a pregăti o nouă guvernare.

„Trebuie să ne pregătim pentru ‪#‎România‬ după Victor Ponta. Votul din 16 noiembrie anul trecut a fost foarte clar în direcţia unui altfel de preşedinte, dar şi a unei alte guvernări şi suntem într-o muncă permanentă de a pregăti această guvernare”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina de Facebook.

" "
" "

11703113_939582712760433_9068021258163773321_n

 

Sursă foto: Facebook

" "

6 comentarii la “Predoiu, nou apel împotriva lui Victor Ponta: „Trebuie să ne pregătim!”

  1. Ba limbut penal, in noiembrie 2014 ponta a primit 5 milioane de voturi!!!! de unde ai tras tu concluzia ca Romanii vor altfel de guvernare????????

  2. Las-o jos ca…macane bre Sasaila ! Tu vorbesti de….guvernare eficienta ? Daca asta intelegi prin spolierea marii majoritati a populatiei……..atunci voi, PDL-istii ati fost deosebit de eficienti !

  3. Pregateste-te prostea,ca asa o sa ramii ! Chiar esti timpit daca tu crezi ca o sa-i iei locul lui Ponta : in afara de faptul ca esti mai prost ca noaptea,mai esti si minjit cu rahat din guvernarea aia minunata,din care ai facut si tu parte. Esti doar un trist patetic …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *