Skip to content
Politică

Predoiu, nou atac la Ponta. Ce s-ar ascunde în spatele ofertei de investiții referitoare la pachetul Otopeni-Tarom

Premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, continuă șirul atacurilor la adresa premierului Victor Ponta.

Astfel, Predoiu a transmis, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de socializare, care ar fi motivul ascuns al prim-ministrului din spatele ofertei de investiții referitoare la pachetul Aeroportul Otopeni-Tarom.

Mesajul liderului PNL vine după ce aflat în vizită oficială la Qatar, prim-ministrul Victor Ponta i-a prezentat o ofertă de investiții CEO-ului Qatar Airways pentru Aeroportul Otopeni și compania Tarom.

Citește și: Ponta pregătește o nouă lovitură de imagine. Cum vrea să salveze o importantă companie de stat

„Ponta vrea să dea Otopeniul şi Taromul prin încredinţare directă către companii din Golf. Restul e “bla bla”. Câte vizite şi discuţii pentru atragerea de investiţii similare a făcut în UE şi Statele Unite? Zero. Şi atunci intrebarea. de ce acolo? Oare pentru că banii americani şi europeni vin însoţiţi de control anticoruptie şi anti-şpagă? Eu aşa ştiu”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

1 comentariu la “Predoiu, nou atac la Ponta. Ce s-ar ascunde în spatele ofertei de investiții referitoare la pachetul Otopeni-Tarom

  1. Stii prost, Cacataline, ca voi ati reusit sa furati din orice fel de bani, nu conta de unde veneau ! Microsoft nu era cumva in situatia asta ??? Si autostrazile lui Iordache, si chiar gala Bute ??? V-a pasat voua ca sunt bani europeni sau americani ??? Cat de insalubru poti sa fii in spaima ta ca astia fac ce voi nici nu ati fost in stare sa ganditi ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *