Skip to content
Politică

Predoiu, nou indiciu despre venirea PNL la guvernare. Ce termen avansează

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu a fost invitat, joi seară, la emisiunea „Jocuri de Putere”, moderată de Rareş Bogdan, la Realitatea TV. Acesta a vorbit despre actualitatea politică, iar unul dintre primele subiecte abordate a fost venirea PNL la guvernare.

Acesta a reiterat ideea că PNL se pregăteşte de guvernare, adăugând că a susţinut elaborarea unui nou plan de guvernare încă din 2013, alături de Vasile Blaga. Conform lui Predoiu, termenul pentru finalizarea a pregatirilor pentru noul guvern PNL este de 12 saptamani.

Am fost printre primii care au spus ca guvernarea trebuie pregatita. Oamenii au stat 12 ore in frig sa voteze, nu putem si noi sa stam 12 saptamani, in scaune incalzite, sa pregatim o guvernare?„, s-a întrebat Predoiu.

 

4 comentarii la “Predoiu, nou indiciu despre venirea PNL la guvernare. Ce termen avansează

  1. Mai–draga–Predoiu-SIMA–tot se vehiculeaza prin presa , un raport al CURTII de CONTURI din 2009 , cu probleme grave la ANRP— Se pare ca persoane care stau pe scaune , se tot intreaba ; BOC , PREDOIU , IALOMITEANU–erau condusi de I OLTEAN ?

  2. Acest incompetent ministru al justitiei + celebra Bica au intervenit intr-un proces civil [al meu cu ministerul justitiei – ANP ] si au cerut recurs fara a prezenta documentele care le dadeau dreptul sa ceara recurs si s-au folosit numai de functiile lor pt. a intimida pe cei 3 judecatori. S-a respins acest recurs si pt. ca am vorbit 15 minute despre incompetenta profesionala , nerusinarea si lipsa de respect fata de dreptul de proprietate a unui cetatean a celor 2 ministrii basisti.

  3. hai pelticule cu „buna guvernare” :))) blejnar, bica, andreea vass- ca si sotu iei tre sa manince de sarbatori si multi alti pedelisti de mare faima…da nu uitati de fostul domn udrea, actualul cocos -puscarie :)))). de toata jena mister prunisoara !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *