Skip to content
Politică

Predoiu, poziție tranșantă privind preluarea Guvernului: ”Nu mi-am pierdut capul”

Duminică seară, Cătălin Predoiu a fost invitat în cadrul unei emisiuni tv unde a vorbit despre ipoteza în care va ajunge premier.

Întrebat dacă este pregătit să devină premier, Cătălin Predoiu a spus că da, dar a ținut să sublinieze că „nu și-a pierdut capul și înțelege foarte bine ce înseamnă preluarea unei asemenea responsabilități”.

Acesta nu a putut însă preciza însă un orizont de timp. „Vom vedea. Când va fi, va fi, dacă va fi. Important e să fii pregătit”, a spus Cătălin Predoiu.

„Partidul mi-a făcut această onoare să mă desemneze. Nu mi-am pierdut capul. Sunt tot ăla dinainte. Înţeleg foarte bine ce responsabilitate înseamnă, câtă speranță se pune într-un partid când se face o astfel de nominalizare. Sunt gata cu toată energia să satisfac aceste speranţe şi să le văd împlinite, când va fi cazul. De multe ori, numai cineva de sus știe când e cazul”, a spus Cătălin Predoiu, conform Digi 24.

Mai trebuie precizat că premierul desemnat al ACL a lipsit zilele trecute de la ședința CCR de validare a mandatului de președinte a lui Klaus Iohannis. Mai mulți comunicatori ai PNL și PDL au precizat public că Predoiu ar fi avut probleme personale de rezolvat în ziua în care mandatul lui Iohannis a fost validat de judecătorii CCR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *